Bloggerfields conceptstore

Bloggerfields conceptstore

In het eerste blog vertellen we wie we zijn en wat het concept is van Bloggerfields.

Bloggerfields is een conceptstore dat gevestigd is in het mooie stadje aan de Rijn; Huissen (gemeente Lingewaard) nabij de twee grote steden; Arnhem en Nijmegen. Daarnaast heeft Bloggerfields een online shop waar je  "twenty four" inspiratie kunt op doen en waarbij je de leukste items shopt.

Het concept is vernieuwend en past helemaal in deze tijd. Twee werelden komen samen. De Oprichtsters; Susan Broekman en Monique Bouwmeister kennen door hun jarenlange ervaring de kneepjes in het vak. Zij zagen een nieuwe uitdaging in het creëren en combineren van velden (fields) geinspireerd door bloggers op het web. De velden zijn: Kindermode, Damesmode, sieraden, tassen, lifestyle en fotografie. Met deze velden wordt eindeloos gecombineerd en zo ontstaat er een real "Bloggerfields". Thematisch en afwisselend wordt wekelijks het  "Bloggersfield”  veranderd in de winkel en op het web.

Bloggerfields laat zich het liefst omschrijven als een veelzijdige conceptstore met gevoel voor stijl en trends. Waarbij gekozen wordt voor kwaliteit van merken in het middensegment én vernieuwing in de wat meer trendy betaalbare stijlen. De inspiratie voor hun winkel halen Susan en Monique via reizen, op straat, vakbeurzen en werken zij nauw samen met influencensers (bloggers) in de verschillende gebieden. Daardoor is Bloggerfields altijd on trend.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden