Wat is een conceptstore?

Wat is een conceptstore?

In dit Blog leggen we uit wat conceptstore is. We praten over de denkwijze van Bloggerfields en hoe de reacties van klanten zijn een maand na opening.

UITLEG CONCEPTSTORE

De opkomst van concept stores is onder meer een gevolg van branchevervaging binnen de Retail sector. Er wordt ingespeeld op de sterkere behoefte aan beleving tijdens het winkelen onder consumenten en het maken van fundamentele keuzes over de wijze waarop we zelf ons leven inrichten. Een conceptstore is een soort van miniwarenhuis. Wat we eten, wat we dragen, waar we wonen, onze smaak, waarden en normen en onze favoriete merken maken ons wie we zijn.     

 

ALWAYS ON TREND

Dus een conceptstore is meer dan één product alleen dus. Monique en ik laten ons inspireren door Bloggers op het web. We ontdekken nieuwe (soms nog kleine) trendy merken die door bloggers gepost worden, en door Instagram gebruikers leuk worden gevonden. Merken op het gebied van woonaccessoires, kleding, tassen en sieraden. Bloggerfields is dan ook ‘Always on trend‘. Je vindt bij Bloggerfields niet de bekendste merken maar wel de nieuwste en de leukste merken. Daarnaast vinden wij kwaliteit, pasvorm en draagbaarheid heel belangrijk. Trendy is leuk maar het moet wel passen. Naast trendy items zijn goede basics ook belangrijk om in je kast te hebben of je huis mee op te fleuren en je outfit mee af te stylen. We proberen hierin juist de afwisseling te zoeken zodat we ook een grote doelgroep kunnen bedienen. Daarnaast is onze maatboog groot. Van xxs t/m xxl.

 

JE MAG ZIJN WIE JE BENT

Leeftijd daar doen we niet aan. Wij vinden het niet fijn om mensen in een hokje te plaatsen. Wie iets bij ons koopt moet zich fijn bij ons voelen, hoe oud of hoe hip je dan wel of/niet bent is eigenlijk niet zo belangrijk. Jij als klant moet zich er goed bij voelen. Jij moet kunnen stralen en altijd jezelf kunnen zijn.    

 

 

REACTIES OP ONZE WINKEL

We zijn nu een maand open en krijgen veel complimenten over onze winkel. De reacties van klanten zijn erg positief. De meest gehoorde reactie is dat het echt anders is dan de rest van de winkels. Een aanvulling voor het centrum van Huissen. De klant wordt geprikkeld om te kijken en voelen zich op hun gemak door de keuze van interieur, kleur en geur in een overzichtelijke en gezellige winkel. Het leukste vinden wij dat het ontwerp van de winkel door ons zelf is bedacht en uitgevoerd. We zijn er dan ook extra trots op. We zullen continu in beweging blijven om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen en aan te voelen waar behoefte aan is en dit overgoten door ons eigen Bloggerfields sausje.

Tot snel bij Bloggerfields!

Susan en Monique

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden