EIGEN KOERS BLIJVEN VAREN

  • Geplaatst op
  • Door Susan Broekman
  • 0
EIGEN KOERS BLIJVEN VAREN

Lees ons blog over hoe wij onze eigen koers varen. Wij hebben het over flexibiliteit van ons en onze fabrikanten en we bespreken dat pasvormen belangrijk zijn in de mode

Wij zijn nu ruim een jaar bezig met Bloggerfields. We leren steeds meer onze klant kennen en kunnen daar dan ook beter op inspelen. Van sommige kledingmerken hebben wij afscheid genomen omdat deze niet bleken te werken in ons concept omdat er onvoldoende snelheid en vernieuwing in zat. Of omdat pasvormen niet zijn zoals ze moeten zijn.

 

Pasvormen

Pasvormen zijn belangrijk daar hameren wij altijd op. Een voorbeeld is dat een dame met een confectiemaat 38 in de leeftijd van 40+ een andere maat 38 is dan iemand van 18 jaar.  Allebei dezelfde maat zou je denken maar toch is het lichaam wel degelijk anders. In onze winkel letten wij erop dat de pasvormen acceptabel zijn voor de Nederlandse vrouw. En niet dat je 1 been in een broekspijp stopt en denkt meteen dit gaat het niet worden. Pasvormen moeten goed zijn en binnen een bepaalde grens blijven. Het ene merk valt net iets groter als het andere merk. Ons team kan hierin aansturen naar jou als klant “Pak maar een maatje groter /of kleiner hoor”.

 

Flexibiliteit is onze kracht

De naam Bloggerfields past ons als een jas. Wij speuren het web af naar de nieuwste items. Gaan naar beurzen en bezoeken collega-ondernemers in het land. Volgen de beste influencers op zoek naar de nieuwste trends. Voelen de modemarkt aan en lezen de vakbladen en de leukste blogs om in te kunnen spelen op de ontwikkelingen. Het is een drukke bezigheid maar voor ons een tweede natuur geworden. Wij kunnen heel snel schakelen omdat Bloggerfields flexibel is. We werken dan ook met fabrikanten/kledingmerken die dit ook kunnen. Geen stugge en vastgeroeste fabrikanten voor ons. Flexibiliteit is onze kracht.

 

Eigen koers

Belangrijk is dat wij als Bloggerfields onze eigen koers blijven varen. Doen waar wij goed in blijken te zijn en wat zo gewaardeerd wordt. Wij zorgen voor goede kwalitatieve/trendy duurzame basis met fantastische pasvormen. Wij kunnen snel vernieuwen en makkelijk inspelen op trends of waar de klant om vraagt. Het is  fantastisch om onze klanten blij te maken en te doen stralen met de dingen die wij leuk vinden en waarvan wij denken dat ze iets toevoegen aan jou!

 

Liefs Bloggerfields team

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden