• +31263827796 Whatsapp business
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Voor 16.00 uur besteld zelfde dag verzonden

Registreer je als klant en spaar voor leuke kortingen!

Registreer je als klant en spaar voor leuke kortingen!

Susan Broekman - 26 / Jun / 2021

WEER TERUG BIJ HET OUDE

WEER TERUG BIJ HET OUDE
BLOG

Nu dit weekend alles weer een beetje normaal lijkt te worden kijken we terug op een enerverende periode. Als ondernemers hebben wij; Susan en Monique niet stil gezeten samen met ons fantastische team. Hoe gek dat ook klinkt en hoe zwaar het soms was heeft die periode ook het beste van ons naar boven gehaald. Creativiteit/doorzettingsvermogen en ondernemersgeest. Hierdoor konden we het winterseizoen goed afsluiten en het nieuwe zomer seizoen prima openen.  We gingen bezorgen en werden nog actiever en duidelijk zichtbaar op social media. We werkten met mannequins en modellen om alles zoveel mogelijk te showen.  Maar de meest succesvolle filmpjes waren als wij zelf op de film stonden, zoals we zijn. Geen toneelspel maar oprecht en puur. 

We bedachten van alles. Ook de term "windowshopping". Met QR-codes kon men onze prachtige items scannen in de etalage en dus online shoppen. We kwamen daar zelfs mee in De Gelderlander en op radio Gelderland.

 

Door ontwikkelen

We zijn in die lockdown periode niet stil gaan zitten. We zijn blijven ondernemen en door ontwikkelen. Nieuwe plannen uitgevoerd; zoals ons punten spaarsysteem die we in het nieuwe jaar geïmplementeerd hebben. Jouw direct gespaarde saldo meteen zichtbaar op je smartphone. Hoe fijn is dat?! Geen overbodige mails in jouw inbox die je toch niet opent maar meteen direct communiceren met je klanten.

In deze zelfde lijn hebben we een de service whatsapp business in onze webshop geïntegreerd. Wanneer klanten rond kijken in onze webshop en wellicht vragen hebben kunnen ze die direct stellen. En het mooie daarvan is dat je ook direct antwoordt krijgt. Door deze extra service te bieden helpen we ook online de klanten om de juiste keuzes te maken.Tijdens de lockdown werd daar veelvuldig gebruikt van gemaakt en nog steeds. 

Nieuwe merken

Wat betreft onze collecties hebben we ook op tijd andere keuzes gemaakt. We werken met merken waarbij we “just in time” kunnen bijsturen. Als bedrijf zorgen wij naast onze merken die we al een jaar van tevoren inkopen dat er voldoende ruimte overblijft om samen te werken met merken die “just in time” collecties kunnen leveren. Dit bleek in de Corona periode in ons voordeel te werken. Met eigenlijk als doel continu vernieuwing in de winkel te houden zodat collecties niet stil blijven staan. Het liefst streven wij ernaar om elke week nieuwe collecties binnen te krijgen. Dat maakt het voor onze klant aantrekkelijker omdat we onze klanten kunnen blijven verrassen met mooie nieuwe collecties.  Én we kunnen beter inspelen op de trends van dat moment. Het "Just in Time" gaan we verder ontwikkelen. As we speak zijn we met mooie plannen bezig. Daar horen jullie binnenkort vast iets meer over ;-)

Sieraden en Lifestyle

Onze sieraden collectie hebben we uitgebreid met een nieuw merk; Eline Rosina. Dit bleek een shot in de roos. We werken er nu een paar maanden mee en zijn dik tevreden. Eline Rosina blijkt een mooi merk te zijn in een iets hoger prijsniveau naast Miab jewels die we ook al een lange periode succesvol verkopen. Deze beiden sieraden-merken versterken elkaar. Inmiddels kunnen we wel zeggen dat we een serieus aanbod in sieraden hebben in verschillende prijsniveaus. Van My Jewellery/ Kalli/By Jam tot aan Eline Rosina en meer.

Wat betreft Lifestyle hebben we een nieuw merk toegevoegd: Marie Stella Maris. Natuurlijke body care en luxe huisparfums in unieke geuren. We zijn super trots dat we dit merk kunnen toevoegen naast dé geurspecialist; Atelier Rebul. Waarbij Atelier Rebul ook telkens blijft uitbreiden met nieuwe unieke en heerlijke geuren. 

Kortom Bloggerfields blijft continu in beweging. Dit betekent dat we bovenop de trends zitten en zorgen voor een stabiele goede basis, een ruim aanbod van sieraden en inmiddels unieke geur lijnen die kwalitatief goed en bijzonder zijn. We ontwikkelen de nieuwste tools en zorgen voor een levendig social media.

Heerlijk om volop te kunnen ondernemen!

 

We wensen jullie een heerlijke zomer toe. Genieten van elkaar en genieten van wat we zo lang moesten missen.

 

Susan en Monique

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • NEW BEGINNING
    09 / Jan / 2023

    Susan Broekman - 26 / Jun / 2021

    NEW BEGINNING

  • Terugblik en vooruitkijken
    02 / Jan / 2022

    Susan Broekman - 26 / Jun / 2021

    Terugblik en vooruitkijken

  • WEER TERUG BIJ HET OUDE
    26 / Jun / 2021

    Susan Broekman - 26 / Jun / 2021

    WEER TERUG BIJ HET OUDE

  • Pubermeiden
    03 / Nov / 2020

    Susan Broekman - 26 / Jun / 2021

    Pubermeiden

  • BLOGGERFIELDS GOES WILD
    28 / May / 2020

    Susan Broekman - 26 / Jun / 2021

    BLOGGERFIELDS GOES WILD

  • TEENAGE FASHION- MY JEWELLERY SHOP
    10 / Nov / 2019

    Susan Broekman - 26 / Jun / 2021

    TEENAGE FASHION- MY JEWELLERY SHOP

  • EIGEN KOERS BLIJVEN VAREN
    06 / Oct / 2019

    Susan Broekman - 26 / Jun / 2021

    EIGEN KOERS BLIJVEN VAREN

  • Dames wees jezelf
    14 / Apr / 2019

    Susan Broekman - 26 / Jun / 2021

    Dames wees jezelf

  • Afsluiten van het jaar
    31 / Dec / 2018

    Susan Broekman - 26 / Jun / 2021

    Afsluiten van het jaar

  • Wat is een conceptstore?
    01 / Oct / 2018

    Susan Broekman - 26 / Jun / 2021

    Wat is een conceptstore?

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »