• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ruilen & retourneren

Natuurlijk komt het wel eens voor dat een artikel toch niet helemaal voldoet aan uw verwachtingen. Webshop Bloggerfields biedt u dan ook de mogelijkheid om uw online bestelling te retourneren. Dit geldt niet op afgeprijsde artikelen. Enkele vragen en antwoorden rondom het retourneren: Binnen welke termijn kan ik een online bestelling geretourneerd worden?
 Het retour zenden van de bestelling is mogelijk binnen 8 dagen na ontvangst van het pakketje. De verzenddatum staat vermeld op de factuur. Hoe werkt het retourneren? Voordat u een pakket retour kunt zenden meldt u deze aan via: info@bloggerfields.nl

U krijgt van ons de instructies hoe deze retour verstuurd moet worden.

Wanneer u onze goedkeuring heeft ontvangen dan kunt u het pakket retour zenden.

Retourneren via de post

U kunt uw bestelling ook retourneren via de post. U dient het pakketje te versturen naar:

 Bloggerfields Vierakkerstraat 51 6851 BD Huissen Uw aankoopfactuur voeg u toe bij de retourzending. Op deze wijze kunnen wij uw retourzending zo snel mogelijk verwerken. Lever vervolgens het pakketje in bij het dichtstbijzijnde postkantoor of bij een PostNL servicepunt en bewaar de bevestiging goed. Hierop staat de Track&Trace-code vermeld waarmee het pakketje te volgen is. Deze bevestiging is tevens uw bewijs van retourzending. Denkt u aan voldoende frankering van het pakket? Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen wordt dit per e-mail aan u bevestigd. Het geld wordt vervolgens teruggestort op de rekening die waarmee u de webshop bestelling heeft betaald.  Dit proces duurt maximaal 5 werkdagen. Terugbetaling op een Visa/Mastercard is niet mogelijk. 

Retourneren in de winkel 


U kunt uw bestelling ook retourneren in onze winkel te Huissen. U dient u online factuur mee te nemen. Bij de retourname in de winkel heeft u de mogelijkheid het artikel te ruilen voor een ander artikel uit de winkel, of u kunt ervoor kiezen het aankoopbedrag contant terug te krijgen.

Wat zijn de regels voor retourneren en ruilen?

De geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd, ongebruikt en voor zover mogelijk in originele verpakking verpakt zijn, met aangehecht prijskaartje. Het eenmalig passen van kleding wordt uiteraard niet beschouwd als 'gebruikt'. Welke kosten worden er gerekend voor het retourzenden?
 Het retourzenden en/of ruilen van een artikel zijn voor rekening van de klant. De prijzen die hiervoor gelden zijn per postorderbedrijf verschillend. Bij een gratis verzending boven de €50,- worden bij een retour de verzendkosten alsnog in rekening gebracht. Uw aankoopbedrag minus de verzendkosten. 

Kijk voor de actuele prijzen op de websites van de postorderbedrijven. 
Retourneren in de winkel is kosteloos. Let op: wanneer u een verkeerde bestelling, verkeerd artikel of beschadigd artikel ontvangt, dan vergoeden wij ook de verzendkosten voor het retourneren. Het retourneren gaat hetzelfde als hierboven beschreven.

RETOURNEREN IS NIET MOGELIJK OP AFGEPRIJSDE ARTIKELEN!