Dames wees jezelf

Dames wees jezelf

In dit blog hebben we het over jezelf kunnen zijn in het kiezen van jouw kledingstijl. Het is niet eenvoudig. Verder informeren we je over de trends van dit seizoen. En dat je vooral moet dragen waar jij je goed bij voelt.

DAMES WEES JEZELF

Toch wel één van de belangrijkste dingen in het leven. Maar jezelf zijn is nog niet zo eenvoudig. We willen niet buiten de boot vallen. Het anders doen dan de rest is best spannend en niet iedereen durft die stap te wagen. Nu hoeft het ook niet compleet anders er is ook nog een tussenweg. Het belangrijkste is dat je, je goed voelt in de outfit die je draagt. Wij kunnen jou daarbij helpen. We kunnen samen kijken welke kleuren en fits jou het beste staan. We kunnen het eens anders doen dan wat je normaal gewend bent. Andere combinaties doen vaak verrassen.

 

KIJK GOED NAAR JEZELF

Er zijn verschillende trends in modeland. Niet alle trends zijn per definitie geschikt voor iedereen. Blijf goed kijken naar jezelf. En haal de sterke kanten van je naar boven en geef die een extra aandacht. Dat geldt ook voor kleuren. De kleur geel is er in tinten. De ene tint is net wat warmer dan de ander. Dus de uitspraak; “Geel staat mij niet” gaat niet altijd op. Citroen-geel bijvoorbeeld staat bijna iedereen.

 

 

TRENDS

De belangrijkste modekleuren van dit seizoen zijn groen en rood. Ook de kleuren geel en roze worden als accent toegevoegd. Het is kleurrijk deze zomer. Er zijn bloemen-printen en ook de dieren-printen doen nog volop mee. We zien nog steeds de Skinny-broek maar nu ook met een hoge taille. De flared broek is nu echt niet meer weg te denken uit het modebeeld. De Chino’s zijn enkelvrij met of zonder strikriem. De jurken zijn vrouwelijk met taille riem of in de natuurlijke materialen vinden we het rechte model. Deze zomer mag een jurkje dan ook echt niet ontbreken in je kledingkast. We mixen verschillende stijlen door elkaar en dragen print op print. De blouses vervangen het colbert deze zomer en zijn dan ook volop aanwezig.

 

Stop caring about what other people think about your clothes. Wear what you think looks good, not what other people think look good.

 

DRAAG WAAR JIJ JE GOED BIJ VOELT

Na de opsomming van deze trends is het belangrijkste dat jij draagt wat je mooi vindt en niet wat de ander vindt dat mooi is. Wees jezelf en durf ook eens van het geijkte pad af te gaan, zodat jij nog meer gaat stralen. Doe het eens anders en kies niet altijd voor veilig. Veilig is goed maar iets anders maakt het leuk.

We wensen jullie veel shop plezier bij Bloggerfields!

 

Lieve groeten van Susan en Monique

Reacties

  1. Ilone Ilone

    Zaterdag nog leuk geslaagd bij bloggerfields!! De dames dagen je uit om een keer wat anders te proberen maar uiteindelijk bepaal je zelf of je je er lekker in voelt. Ze maken het bij bloggerfields waar wat in het blog staat!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden