Afsluiten van het jaar

  • Geplaatst op
  • Door Susan Broekman
  • 0
Afsluiten van het jaar

We blikken even terug op de start van Bloggerfields.

Als we terugkijken naar afgelopen jaar dan kunnen we wel stellen dat het voor ons een heel bijzonder jaar was. Voor Monique het einde van haar zaak “ Van Monique ” en voor Susan het stoppen bij familiebedrijf Broekman mode om samen een nieuw avontuur aan te gaan. Twee werelden moesten samen gesmolten worden met een eigentijds karakter. Een nieuw concept die vanaf de betonnen vloer opgebouwd moest worden. Dat was schakelen en zoeken, maar met ontzettend veel plezier om er samen iets moois van te maken.

Heel veel tijd en energie heeft het gekost en kost het om ons concept in het mooie Huissen zichtbaar te maken. Het anders doen dan de rest en onderscheidend te zijn zodat we ook iets moois toevoegen aan het winkelbeeld in Huissen. Wat zorgt voor nog meer shop plezier. We zijn nu 4 maanden op weg en merken elke week dat we met grote stappen voorruit gaan. Steeds meer mensen vinden de weg naar Bloggerfields in de authentieke mooie Vierakkerstraat. De bestaande klanten “ Van Monique ” zijn meegegaan naar het nieuwe concept en blijken trouwe klanten te zijn. Voor enkele was het even schakelen de nieuwe locatie maar ook zij hebben ons weer opnieuw ontdekt.

Ook krijgen we meer vat op wie nu onze klanten zijn. Daardoor kunnen we beter inspringen op de behoefte en de vraag van deze klant. Het is zo gaaf om te ervaren, als het druk is in de winkel en klanten hun weg vinden en dan super enthousiast zijn'. Dan stralen wij van oor tot oor.

In het nieuwe jaar gaan jullie nieuwe merken in de kleding zien aan de kinderzijde. We voegen LTB jeans, AI&KO, KIEstone, CostBart en Garcia Jeans toe. Super leuke hippe en betaalbare merken. We kunnen niet wachten. De collectie Kids ziet er zo gaaf uit komend seizoen. Naast de vertrouwde merken als Cars, Quapi, Geisha en LEVV.

Aan de dameszijde gaan we naast de merken Freequent, Modstrõm, Label Nick, Saint Tropez , Jade Twelve uitbreiden met de merken NA-KD, 24 Colours, Ruth & Circle, Moves en Things I Like Things I Love. Wat betreft onze tassen en sieraden merken blijven we gewoon de meeste merken die we nu hebben verkopen. Enkele worden vervangen en nieuwe toegevoegd. Wij blijven natuurlijk altijd op zoek naar de leukste en hipste tassen en sieraden. Zonder te moeten toeleggen op kwaliteit. Want daar staan we beiden voor. Hip is leuk maar het moet ook goed zijn. Op lifestyle gebied en woonaccessoires krijgen we heel veel nieuwe producten. Alleen daar willen we nog niet teveel over verklappen. Laat je verrassen!

Ons team bestaande uit Susan, Monique, Susan en Evi raken steeds meer op elkaar ingespeeld. Het is gezellig onder elkaar en dat is belangrijk. Tevens blijven we elkaar uitdagen om het zo goed mogelijk voor onze klanten te doen. Service, kwaliteit, in een relaxte sfeer en de leukste items is waar wij voor staan als team Bloggerfields.

Blijf ons vooral volgen op INSTA of Facebook. We hopen dat we in het nieuwe jaar jullie kunnen blijven verrassen met mooie en vernieuwende collecties Onze slogan is niet voor niets " Always on trend " 

Wij willen jullie bedanken voor het vertrouwen afgelopen seizoen. 

Dan wensen wij  iedereen een goed uiteinde en een stralend maar bovenal gezond 2019.

Liefs van ons, Monique en Susan 

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden