• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over ons

Bloggerfields is een conceptstore dat gevestigd is in het mooie stadje aan de Rijn; Huissen (gemeente Lingewaard) nabij de twee grote steden; Arnhem en Nijmegen. Daarnaast heeft Bloggerfields een online shop waar je twenty four inspiratie kunt op doen en waarbij je de leukste items shopt. Het concept is vernieuwend en past helemaal in deze tijd. Twee werelden komen samen.

De Oprichtersters; Susan Broekman en Monique Bouwmeister kennen door hun jarenlange ervaring de kneepjes in het vak. Zij zagen een nieuwe uitdaging in het creëren en combineren van velden (fields) geinspireerd door bloggers op het web. De velden zijn: Kindermode, Damesmode, sieraden, tassen, lifestyle en fotografie. Met deze velden wordt eindeloos gecombineerd en zo ontstaat er een real Bloggerfields. Thematisch en afwisselend wordt wekelijks het veld veranderd in de winkel en op het web.

Bloggerfields laat zich het liefst omschrijven als een veelzijdige conceptstore met gevoel voor stijl en trends. Waarbij gekozen wordt voor kwaliteit in het middenniveau én vernieuwing in de wat meer trendy betaalbare stijlen. De inspiratie voor hun winkel halen Susan en Monique via reizen, op straat, vakbeurzen en werken zij nauw samen met influencensers (bloggers) in de verschillende gebieden. Daardoor is Bloggerfields altijd on trend.

 

BLOGGERFIELDS

Vierakkerstraat 51 6851 BD Huissen

Tel. 026 - 382 77 96
 Webshop email: webshop@bloggerfields.nl Winkel email:info@bloggerfields.nl

U kunt uw auto parkeren op het raadhuisplein en achter de dijk op het parkeerterrein aan de looveerweg.  Denkt u aan uw parkeerschijf?!

 

OPENINGSTIJDEN WINKEL

Maandag

13:00-18:00 uur

Dinsdag

09:30-18:00 uur

Woensdag

09:30-18:00 uur

Donderdag

09:30-18:00 uur

Vrijdag

09:30-21:00 uur

Zaterdag

09:30-17:00 uur

Elke laatste zondag van de maand: koopzondag!