• +31263827796 Whatsapp business
  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Voor 16.00 uur besteld zelfde dag verzonden

Registreer je als klant en spaar voor leuke kortingen!

Registreer je als klant en spaar voor leuke kortingen!

Susan Broekman - 02 / Jan / 2022

Terugblik en vooruitkijken

We hadden vorig jaar niet kunnen bedenken dat we wederom in een lockdown zouden komen. Dat we opnieuw onze winkel moesten sluiten tijdens de drukste periode van het jaar. Gelukkig bleven jullie ons trouw en hebben we afgelopen periode toch heel veel bestellingen gehad. Daar zijn we enorm dankbaar voor.

Terugblik en vooruitkijken
BLOG

Op dit moment zitten we nog steeds in een lockdown en midden in de Sale. Alles wordt uit de kast gehaald om de leuke items en producten online te verkopen. Via het Click&Collect systeem kan de klant de bestelling dezelfde dag nog ophalen in de winkel. Uiteraard bezorgen wij ook als het niet lukt voor de klant om naar de winkel te komen. In Lingewaard brengen wij het zelf rond en daar buiten gaat het met de post mee. Laten we hopen dat de Lockdown niet al te lang meer gaat duren en wij snel onze deuren mogen openen.

Lockdown

Een lockdown geeft ook weer stof tot nadenken over welke richting we op gaan? Wat heeft het te betekenen op lange termijn? Daarnaast kijken we ook terug op een succesvol jaar. Het heeft ons ook veel gebracht. En juist op de punten waar we sterk in zijn zit ook onze kracht. Creativiteit, een steengoede webshop die staat, sprekende social media, grote aandacht voor fotografie en film om de collecties te kunnen showen, persoonlijke aandacht in de winkel en dat ook online via whatsapp service op de site.

Ontwikkelingen

Verder gaan we onze webshop verder door ontwikkelen. Verbeteringen zijn er altijd. Daarin gaan we kijken op welke gebieden we kunnen innoveren. De online cadeaubon is er zo’n één. Niet een cadeaubon die je online kunt kopen maar ook online krijgt en kunt besteden. Net zoals ons loyality systeem ook perfect online werkt. Tijdens de lockdown waarin klanten online bestellen kunnen ze door blijven sparen en de gespaarde punten inzetten voor korting. Voorts staan er verbeteringen op het gebied van online matrixen en productomschrijvingen van de webshop dit jaar op de planning. En nog meer visueel online aanwezig zijn. Denk daarbij aan live eventen/online kanalen met mooie impressies van de collecties. Zo hebben wij onlangs geïnvesteerd in een tv scherm die in de etalage staat waarin we online en offline (winkel) met elkaar kunnen verbinden. Het scherm is al een beetje in gebruik maar nog in ontwikkeling. We gaan het plan om online en offline beter te verbinden verder uitrollen dit jaar.

Stabiliteit/duurzaamheid/vernieuwing

We hebben gezorgd voor een stukje stabiliteit in de winkel door in te zetten op mooie tijdloze duurzame collecties die zorgen voor een basis in je winkel. Anderzijds de vernieuwing blijven op zoeken omdat die richting juist bij ons past. En we weten inmiddels dat vernieuwing niet ten koste hoeft te gaan van een stukje duurzaamheid. Het kan beiden namelijk.

Geuren

We zijn uitgebreid op het gebied van niche geuren en hebben afgelopen jaar Marie Stella Maris en Fugazzi uit het huis van Skins onder ons dak weten te krijgen. We verkopen deze met succes. En we verklappen maar even dat je deze merken niet zomaar mag verkopen. Daar zijn we dan ook extra trots op.

Beaumont nieuw merk

Op kleding gebied voegen we aan de dameskant het merk Beaumont toe komend voorjaar. Dit merk kennen jullie misschien van de jassen (outerwear) waarin ze al tientallen jaren succesvol zijn. De laatste jaren hebben zij naast hun outerwear een volledig lifestyle collectie ontworpen voor de zelfverzekerde vrouw. Stijlvolle elegantie voor de “down to earth” Nederlandse vrouw. En daar zijn wij dan als een blok voor gevallen. Mooie materialen en ontwerpen die op de grens zitten van design&functie. Waarbij Beaumont een nieuw leven in blaast aan de term ‘smart casual’. Beaumont is een merk die goed naast ons bestaande merk Nukus by Nick Vervoort kan verkopen. Het zit in dezelfde lijn qua kwaliteiten en prijsniveau.

Hup vooruit

Genoeg werk aan de winkel dus. Bloggerfields blijft zich ontwikkelen. Het mooie is wel dat we kunnen zeggen dat we zelfs in een Corona jaar zijn gegroeid. Daar hebben we met hele team keihard voor gewerkt. Nu vast blijven houden en verder groeien en kijken wat de wereld om ons heen doet. Meeveren, vernieuwen, positiviteit en anticiperen. We hebben er zin in!

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • NEW BEGINNING
    09 / Jan / 2023

    Susan Broekman - 02 / Jan / 2022

    NEW BEGINNING

  • Terugblik en vooruitkijken
    02 / Jan / 2022

    Susan Broekman - 02 / Jan / 2022

    Terugblik en vooruitkijken

  • WEER TERUG BIJ HET OUDE
    26 / Jun / 2021

    Susan Broekman - 02 / Jan / 2022

    WEER TERUG BIJ HET OUDE

  • Pubermeiden
    03 / Nov / 2020

    Susan Broekman - 02 / Jan / 2022

    Pubermeiden

  • BLOGGERFIELDS GOES WILD
    28 / May / 2020

    Susan Broekman - 02 / Jan / 2022

    BLOGGERFIELDS GOES WILD

  • TEENAGE FASHION- MY JEWELLERY SHOP
    10 / Nov / 2019

    Susan Broekman - 02 / Jan / 2022

    TEENAGE FASHION- MY JEWELLERY SHOP

  • EIGEN KOERS BLIJVEN VAREN
    06 / Oct / 2019

    Susan Broekman - 02 / Jan / 2022

    EIGEN KOERS BLIJVEN VAREN

  • Dames wees jezelf
    14 / Apr / 2019

    Susan Broekman - 02 / Jan / 2022

    Dames wees jezelf

  • Afsluiten van het jaar
    31 / Dec / 2018

    Susan Broekman - 02 / Jan / 2022

    Afsluiten van het jaar

  • Wat is een conceptstore?
    01 / Oct / 2018

    Susan Broekman - 02 / Jan / 2022

    Wat is een conceptstore?

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »